Kruidige ham met mihoensalade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zakje mihoen (250 g)
  • 1 komkommer (in halve plakjes)
  • 2 kropjes little gem (grof gesneden)
  • 1 ui (in partjes)
  • 3 el olie
  • 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in stukjes van 3 cm)
  • 1 duobakje hamreepjes (julienne (200 g))
  • 150 ml woksaus Ginger & Garlic ( (flesje 200 ml))

Bereiding

  1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking, vang wat kookwater op en spoel de mihoen in een vergiet onder koud water. Meng de mihoen met de komkommer en little gem en verdeel dit over 4 borden.
  2. Fruit de ui in de olie, schep de bosuitjes en hamreepjes erbij, voeg de woksaus en 50 ml kookwater van de mihoen toe en warm het geheel 1 minuut door. Schep de kruidige ham over de mihoensalade.
Kruidige ham met mihoensalade is een recept van Albert Heijn