Kerrie-kokossoep met noedels

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 150 g kipfilet
  • 1 cm verse gember
  • 2 el arachideolie
  • 250 g champignonroerbakmix
  • 200 ml kokosmelk
  • 300 ml kraanwater
  • 75½ g roerbaknoedels kip kerrie
  • 6 takjes verse koriander

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in reepjes. Schil de gember en snijd in plakjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de gember en roerbakmix 1 min. Voeg de kokosmelk, kip en het water toe en breng aan de kook.
  2. Voeg de roerbaknoedels en kruidenmix uit het pakje toe en roer na 1 min. de noedels los. Laat 5 min. op laag vuur koken. Verwijder de gember. Snijd de koriander grof en garneer de soep ermee.
Kerrie-kokossoep met noedels is een recept van Albert Heijn