Kerrie-kokossoep met noedels
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 150 g kipfilet
- 1 cm verse gember
- 2 el arachideolie
- 250 g champignonroerbakmix
- 200 ml kokosmelk
- 300 ml kraanwater
- 75½ g roerbaknoedels kip kerrie
- 6 takjes verse koriander
Bereiding
- Snijd de kipfilet in reepjes. Schil de gember en snijd in plakjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de gember en roerbakmix 1 min. Voeg de kokosmelk, kip en het water toe en breng aan de kook.
- Voeg de roerbaknoedels en kruidenmix uit het pakje toe en roer na 1 min. de noedels los. Laat 5 min. op laag vuur koken. Verwijder de gember. Snijd de koriander grof en garneer de soep ermee.
Kerrie-kokossoep met noedels is een recept van Albert Heijn