Kip tandoori met broccoli
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 winterpeen
- 500 g broccoli
- 300 g kipfilet
- 3 el zonnebloemolie
- 1 pak Knorr wereldgerecht kip tandoori
- 300 ml kraanwater
- 125 ml crème fraîche
Bereiding
- Snijd de broccoli in roosjes en de steel van de broccoli in plakjes. Snijd de winterpeen in blokjes.
- Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de marinademix uit het pak Indiase kip tandoori met 2 el olie. Voeg de kipfilet toe en marineer 5 min. Kook ondertussen de rijst uit hetzelfde pak volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar.
- Verhit de rest van de olie in een wok en bak de winterpeen 2 min. Voeg de kipfilet toe en bak 2 min. mee. Doe de sausmix uit het pak Indiase kip tandoori en het water erbij en breng al roerend aan de kook. Kook 1 min., voeg de crème fraîche toe en verwarm nog 1 min.
- Verdeel de rijst over diepe borden. Schep er de kip tandoori bij. Serveer met de broccoli.
Kip tandoori met broccoli is een recept van Albert Heijn