Italiaanse tilapiafilet met pasta

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g penne rigate (zak 500 g, pasta)
  • 500 g sperziebonen (gebroken (voordeelzak 1 kg, diepvries))
  • 350 g tilapiafilet
  • 1 el salieblaadjes (potje 10 g)
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 2 el olijfolie
  • 2 uien (grof gesnipperd)

Bereiding

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe, breng het water weer aan de kook en vervolg de kooktijd van de pasta. Snijd de tilapiafilet in 8 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en bestrooi ze met de salie. Wikkel om elk stukje filet 1 plakje ontbijtspek. Wrijf de bodem van een koekenpan in met wat olie en bak hierin de visstukken aan beide kanten 3-4 minuten, zodat het spek knapperig wordt. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schenk de rest van de olie in de pan en fruit hierin de uisnippers 3 minuten. Schep de ui door de pasta met sperziebonen en breng op smaak met peper en zout. Serveer de Italiaanse tilapia erbij.
Italiaanse tilapiafilet met pasta is een recept van Albert Heijn