Rijkgevulde spaghetti bolognese

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 3 stengels bleekselderij
  • 1 rode paprika
  • 250 g champignons
  • 250 g winterpeen
  • 1 teen knoflook
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 250 g mager rundergehakt
  • 350 g tomato frito
  • 300 g spaghetti (pak à 500 g)
  • 50 g Parmigiano Reggiano (stuk)

Bereiding

  1. Snipper de ui, snijd de bleekselderij en paprika in stukjes en de champignons in kwarten. Schil de winterpeen en snijd in plakjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 4 min. rul en bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee. Voeg de winterpeen, bleekselderij, paprika en champignons toe aan het gehakt. Bak 4 min. op hoog vuur en doe de tomato frito erbij.
  2. Laat 10 min. zachtjes koken. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Verdeel de pasta over diepe borden en schaaf de kaas erover.
Rijkgevulde spaghetti bolognese is een recept van Albert Heijn