Verse tagliatelle met gerookte zalm en spinazie

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g romaatjes
  • 2 el (olijf)olie
  • 600 g verse spinazie
  • 500 g verse tagliatelle
  • 150 g kruidenroomkaas
  • 200 g gerookte zalmsnippers

Bereiding

  1. Breng een ruime pan met water en eventueel zout aan de kook. Snijd ondertussen de tomaatjes in kwarten. Verhit de olie in een grote pan, voeg in delen de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken.
  2. Doe ondertussen de tagliatelle in de pan met kokend water en kook in 4 min. beetgaar. Voeg de roomkaas toe aan de spinazie en laat op middelhoog vuur in 3 min. smelten. Voeg de laatste minuut de zalm toe. Breng op smaak met peper. Giet de tagliatelle af en meng door de spinazie-zalmsaus. Garneer met de cherrytomaatjes en serveer direct.
Verse tagliatelle met gerookte zalm en spinazie is een recept van Albert Heijn