Rijstpannenkoekjes met kokos & mango

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 75 g zelfrijzend bakmeel
  • ¼ tl zout
  • 1 middelgroot ei
  • 250 ml volle melk
  • 75 g gekookte witte rijst
  • 25 g Conimex gemalen kokos
  • 250 g diepvries mango stukjes (ontdooid)
  • ½ el zonnebloemolie
  • 1 rietsuiker (naar smaak)

Bereiding

  1. Doe het bakmeel, zout en ei in een kom en voeg al kloppend met een garde de melk toe. Voeg de rijst, het kokos en de mangostukjes toe.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en schep hierin 3 juslepels beslag voor 3 pannenkoekjes. Bak 1 min. Keer ze om met een spatel, druk licht aan en bak nog 1 min. Neem met een schuimspaan uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Herhaal nog 3 keer met de rest van de olie en het beslag, zodat je in totaal 12 pannenkoekjes bakt. Serveer ze met de rietsuiker.
Rijstpannenkoekjes met kokos & mango is een recept van Albert Heijn