Rijstpannenkoekjes met kokos & mango
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 75 g zelfrijzend bakmeel
- ¼ tl zout
- 1 middelgroot ei
- 250 ml volle melk
- 75 g gekookte witte rijst
- 25 g Conimex gemalen kokos
- 250 g diepvries mango stukjes (ontdooid)
- ½ el zonnebloemolie
- 1 rietsuiker (naar smaak)
Bereiding
- Doe het bakmeel, zout en ei in een kom en voeg al kloppend met een garde de melk toe. Voeg de rijst, het kokos en de mangostukjes toe.
- Verhit de olie in een koekenpan en schep hierin 3 juslepels beslag voor 3 pannenkoekjes. Bak 1 min. Keer ze om met een spatel, druk licht aan en bak nog 1 min. Neem met een schuimspaan uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Herhaal nog 3 keer met de rest van de olie en het beslag, zodat je in totaal 12 pannenkoekjes bakt. Serveer ze met de rietsuiker.
Rijstpannenkoekjes met kokos & mango is een recept van Albert Heijn