Soep met tortellini & croutons

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 220 g Grand'Italia tortellini ai formaggi
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 600 g verse Italiaanse roerbakgroente
  • 1½ liter groentebouillon van tablet
  • 1 verse ciabatta
  • 90 g pesto rosso
  • 125 g Galbani ricotta (verse kaas)

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill voor. Kook de tortellini 10 min. in ruim water. Verhit de olie in een wok. Roerbak de roerbakmix 4 min. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
  2. Snijd de ciabatta in sneetjes. Bestrijk de sneetjes ciabatta met de pesto en ricotta en halveer ze. Maal er wat peper over en leg op de bakplaat. Zet de croutons ca. 5 min. onder de hete grill. Giet de tortellini af en voeg toe aan de soep. Breng op smaak met peper.
  3. Schep de soep in 4 kommen of diepe borden. Leg in elke kom of op elk bord een paar croutons. Serveer de rest van de croutons er apart bij.
Soep met tortellini & croutons is een recept van Albert Heijn