Raviolisalade met tonijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g verse volkoren ravioli ricotta e spinaci
  • 500 g broccoli
  • 25 g pijnboompitten
  • 1 rode ui (fijngesnipperd)
  • 75 g rucola
  • 260 g tonijn met chili en knoflook in blik
  • 3 el extra vierge olijfolie

Bereiding

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook in water met zout in 5 min. beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  2. Giet de ravioli en broccoli af en spoel voorzichtig onder koud stromend water. Laat uitlekken. Snipper de ui. Meng de pijnboompitten, ui, rucola, tonijn en olie.
  3. Schep de ravioli en broccoli door de tonijnsalade. Voeg eventueel peper toe. Schep de raviolisalade op de borden.
Raviolisalade met tonijn is een recept van Albert Heijn