Raviolisalade met tonijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 500 g verse volkoren ravioli ricotta e spinaci
- 500 g broccoli
- 25 g pijnboompitten
- 1 rode ui (fijngesnipperd)
- 75 g rucola
- 260 g tonijn met chili en knoflook in blik
- 3 el extra vierge olijfolie
Bereiding
- Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook in water met zout in 5 min. beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
- Giet de ravioli en broccoli af en spoel voorzichtig onder koud stromend water. Laat uitlekken. Snipper de ui. Meng de pijnboompitten, ui, rucola, tonijn en olie.
- Schep de ravioli en broccoli door de tonijnsalade. Voeg eventueel peper toe. Schep de raviolisalade op de borden.
Raviolisalade met tonijn is een recept van Albert Heijn