Thaise kipfilet met wokgroenten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g pandanrijst (zak à 1 kg)
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 360 g Thaise kipfiletblokjes met citroengras (schaal)
  • 750 g diepvries oosterse wokgroenten (zak)
  • 200 ml kokosmelk (pakje)
  • 2 el verse koriander

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes 3-4 min.
  2. Voeg de wokgroenten toe en roerbak ze op hoog vuur in 5-6 min. beetgaar en tot alle vocht is verdampt. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Snijd de koriander fijn. Schep de rijst in de kommen. Verdeel de kip met de groenten over de rijst en bestrooi met de koriander.
Thaise kipfilet met wokgroenten is een recept van Albert Heijn