Quiche met pestogehakt

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el traditionele olijfolie
  • 400 g verse Italiaanse roerbakgroente
  • 4 middelgrote eieren
  • 150 ml halfvolle melk
  • 50 g geraspte belegen kaas
  • ½ tl gemalen chilipeper
  • 450 g mager rundergehakt
  • 3 el pesto alla Genovese
  • 2 el kraanwater

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de helft van de olie in een ruime hapjespan en roerbak de groenten hierin in ca. 4 min. beetgaar. Klop in een kom de eieren los met de melk, kaas en breng op smaak met de chilipeper en zout. Schep de groenten erdoor en vul de schaaltjes. Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar en lichtbruin.
  2. Verhit vlak voordat de taartjes gaar zijn de rest van de olie in de hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de pesto en het water toe en bak het gehakt nog 2 min. Breng op smaak met chilipeper en zout. Zet de schaaltjes op een bord. Lepel het gehakt erover.
Quiche met pestogehakt is een recept van Albert Heijn