Miniclubs met kip
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 6 plakjes coppa di Parma
- 2 kipfilets (a la minute)
- ½ tl hot currypoeder
- 1 ciabatta (in 18 plakken)
- 1 el mangochutney
- 6 blaadjes little gem (sla)
- 1 el mayonaise
- ¼ komkommer (in plakjes)
- 6 cherry tomaten
Bereiding
- Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de plakjes coppa krokant. Schep ze op een stukje keukenpapier.
- Snijd de kipfilets elk in 3 stukken en bestrooi ze met hot currypoeder en zout. Rooster de stukjes kip in de koekenpan in ca. 3 min. gaar. Keer ze regelmatig.
- Bestrijk 6 sneetjes brood met mangochutney, leg er een blaadje sla en een stukje kip op. Bestrijk 6 sneetjes brood met mayonaise en leg ze op de kip. Leg daarop de plakjes coppa en de plakjes komkommer. Dek de stapeltjes af met de laatste sneetjes brood.
- Steek de cherrytomaatjes op de satéstokjes en steek in elk stapeltje een stokje.
Miniclubs met kip is een recept van Albert Heijn