Macaroni met ham, kaas en champignons

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g macaroni
  • 500 g broccoli
  • 2 uien
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 400 g gesneden champignons (blik 400 g)
  • 2 el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 150 g achterham
  • 12 el ketchup
  • 200 g geraspte kaas 30

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook 2 min. in ruim water. Giet af en laat uitlekken. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, champignons en kruiden 4 min. Snijd ondertussen de ham in stukjes.
  2. Meng de ham, ketchup, macaroni en broccoli door de ui en champignons en schep in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.
Macaroni met ham, kaas en champignons is een recept van Albert Heijn