Fruitsangria

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 liter rode druivensap
  • 50 ml sinaasappellimonadesiroop
  • 2 el citroensap
  • 1 el limoensap
  • 250 ml ijskoud water
  • 1 citroen (schoongeboend)
  • 1 limoen (schoongeboend)
  • 1 medium handsinaasappel (schoongeboend)
  • 25 ijsklontjes

Bereiding

  1. Koel het druivensap, de sinaasappelsiroop en het citroen- en limoensap minimaal 1 uur in de koelkast.
  2. Meng in een grote (bowl)schaal het druivensap, de sinaasappelsiroop, het koude water en citroen- en limoensap door elkaar. Snijd de citroen, de limoen en de sinaasappel in plakken en voeg samen met de ijsblokjes toe. Serveer de sangria in bowlglazen of kleine limonadeglazen.
Fruitsangria is een recept van Albert Heijn