Tilapia paniki met gebakken rijst

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g witte rijst (zak 1 kg)
  • 500 g tilapiafilet ((zak 750 g diepvries), ontdooid)
  • 1 bakje boemboe voor ajam paniki (100 g)
  • 2 el olie
  • 2 uien (in partjes)
  • 1 Chinese kool ((ca. 500 g), in reepjes)
  • 1 rode paprika (in reepjes)
  • 1 bakje taugé (125 g)

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tilapiafilet in stukken van 4 cm. Meng in een (antiaanbak)pan de boemboe ajam paniki met water volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng dit al roerend aan de kook. Leg de stukjes tilapia erin en stoof ze gaar in ca. 5 minuten. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, de kool en de paprika 5 minuten. Schep de rijst erbij en roerbak de rijst goudbruin. Schep de taugé bij de tilapia paniki. Serveer de tilapia met de gebakken rijst.
Tilapia paniki met gebakken rijst is een recept van Albert Heijn