Pasta met aardappel, kip en sperziebonen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 vastkokende aardappelen
  • 500 g verse sperziebonen
  • 300 g spaghetti
  • 1 ui
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 300 g kipfilet
  • 90 g pesto alla Genovese (potje)
  • 50 g Grana Padano kaasflakes

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Voeg na 2 min. de aardappel toe. Giet beide af.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. Snijd de kipfilet in reepjes. Voeg de kip en de pesto toe aan de ui en bak in 5 min. gaar. Voeg de aardappel en sperziebonen toe.
  3. Giet de pasta af, vang een kopje kookvocht op. Voeg de pasta met kookvocht toe aan de kip, aardappel en groente. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over borden of kommen en bestrooi met de kaas.
Pasta met aardappel, kip en sperziebonen is een recept van Albert Heijn