Naan gevuld met kip tikka masala

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el arachideolie
  • 300 g kipfiletreepjes
  • 425 g tikka masala saus in pot
  • 300 g spinazie (gewassen)
  • 2 komkommers
  • 100 ml natuurazijn
  • 300 ml kraanwater
  • ½ tl zout
  • 560 g mininaans koriander/knoflook

Bereiding

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Schenk de tikka masala erbij en laat 12 min. op laag vuur zachtjes koken. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe.
  2. Schaaf ondertussen de ongeschilde komkommers in de lengte in lange repen. Doe in een kom en meng met de azijn en het water. Breng op smaak met peper en het zout. Schep regelmatig om.
  3. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Snijd ze open en vul ze met het kip-spinaziemengsel. Serveer met de komkommersalade.
Naan gevuld met kip tikka masala is een recept van Albert Heijn