Mexicaanse wraps met kip, kidneybonen en paprika

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 rode uien
  • 1 zak paprikamix (3 stuks)
  • 15 g verse koriander
  • 4 el arachideolie
  • 400 g kipfiletblokjes
  • 40 g fajita seasoning mix (zakje)
  • 400 g kidneybonen in pot
  • 8 tortillawraps
  • 200 g krop ijsbergsla
  • 200 g crème fraîche

Bereiding

  1. Maak de uien schoon, halveer ze en snijd in reepjes. Was de paprika’s, halveer ze, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Haal de blaadjes van de takjes koriander en snijd grof.
  2. Verhit de olie in de hapjespan en bak de ui, paprika, kip en fajitamix 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  3. Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet, voeg toe aan de kip en verwarm 3 min.
  4. Verwarm ondertussen de wraps 1 min. in de magnetron.
  5. Beleg de wraps met de sla en kip. Verdeel de crème fraîche erover en bestrooi met de koriander. Rol op en snijd schuin door. Serveer direct.
Mexicaanse wraps met kip, kidneybonen en paprika is een recept van Albert Heijn