Spaanse gnocchi met worstjes
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 3 el traditionele olijfolie
- 540 g verse Catalaanse braadworsten
- 1 kg gnocchi
- 2 tl specerijenmelange Al-Andalus
- 2 venkelknollen
- 200 g verse tuinbonen
- 250 g romaatjes
- 15 g verse munt
Bereiding
- Verhit 2 pannen met in elk 1 el olie. Verdeel de worstjes over de pannen en bak ze 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de gnocchi en specerijenmelange toe en bak in 12 min. rondom bruin en gaar. Breng op smaak met peper.
- Snijd ondertussen de onderkant van de venkel, halveer en verwijder de kern. Snijd in reepjes. Bak de venkel in de de rest van de olie 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak 2 min. mee.
- Halveer ondertussen de romaatjes en snijd de munt fijn. Zet het vuur uit en schep de tomaten en munt door het venkel-bonenmengsel. Verdeel de worstjes, gnocchi en het groentemengsel over de borden.
Spaanse gnocchi met worstjes is een recept van Albert Heijn