Spaanse gnocchi met worstjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 3 el traditionele olijfolie
  • 540 g verse Catalaanse braadworsten
  • 1 kg gnocchi
  • 2 tl specerijenmelange Al-Andalus
  • 2 venkelknollen
  • 200 g verse tuinbonen
  • 250 g romaatjes
  • 15 g verse munt

Bereiding

  1. Verhit 2 pannen met in elk 1 el olie. Verdeel de worstjes over de pannen en bak ze 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de gnocchi en specerijenmelange toe en bak in 12 min. rondom bruin en gaar. Breng op smaak met peper.
  2. Snijd ondertussen de onderkant van de venkel, halveer en verwijder de kern. Snijd in reepjes. Bak de venkel in de de rest van de olie 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak 2 min. mee.
  3. Halveer ondertussen de romaatjes en snijd de munt fijn. Zet het vuur uit en schep de tomaten en munt door het venkel-bonenmengsel. Verdeel de worstjes, gnocchi en het groentemengsel over de borden.
Spaanse gnocchi met worstjes is een recept van Albert Heijn