Tilapia en mihoen uit de wok

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g mihoen
  • 500 g tilapiafilet ((zak a 750 g, diepvries), ontdooid)
  • 2 eetlepels wokolie
  • 1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
  • 1 blik minimaïskolfjes ((425 g), uitgelekt)
  • 4 eetlepels gembersiroop (fles a 250 ml)
  • 3 eetlepels sojasaus (zout)
  • 2 eetlepels zoute pinda's (in stukjes)

Bereiding

  1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de mihoen onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd de tilapiafilet in reepjes. Verhit een wok en voeg de olie toe. Bak de visreepjes al omscheppend 2 minuten. Voeg de roerbakmix en de minimaïs toe en bak 5 minuten, blijf het geheel omscheppen. Doe de mihoen erbij, breng op smaak met gembersiroop, sojasaus en peper en meng het geheel. Verdeel de mihoen over 4 kommen en bestrooi met de stukjes pinda.
Tilapia en mihoen uit de wok is een recept van Albert Heijn