Panlasagne met verse pastasaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g rundergehakt
  • 2 tenen knoflook
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
  • 450 g verse pastasaus napolitana
  • 500 ml water
  • 250 g verse lasagnebladen
  • 75 g Parmigiano Reggiano
  • 250 g cherrytomaten

Bereiding

  1. Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt in 3-4 min. op middelhoog vuur rul. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg met de groentemix toe aan het gehakt en bak nog 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de pastasaus en het water toe en schep door elkaar.
  2. Snijd elk lasagneblad in vier vierkantjes, steek in de saus maar schep niet om. Zorg dat ze goed onder staan en elkaar niet raken. Kook de saus ca. 10 min op middelhoog vuur. Voeg eventueel een beetje water toe als de pastabladen uitdrogen. Rasp na 10 min. de Parmezaanse kaas boven de saus en verdeel de tomaten erover. Kook nog 3 min. met de deksel op de pan zodat de kaas smelt. Serveer direct.
Panlasagne met verse pastasaus is een recept van Albert Heijn