Chinese kool met kip en krab
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g pandanrijst (pak 400 g)
- 2 el olie
- 1 kipfilet ((ca. 190 g) in reepjes)
- 2 uien (in halve ringen)
- 1 Chinese kool (in smalle repen)
- 1 rode paprika (in smalle repen)
- 100 g woksaus (ginger&garlic (flesje 200 ml))
- 1 blikje krab (extra fancy in water (170 g))
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en roerbak hierin de kipreepjes en de uien goudbruin in 5 min. Schep de Chinese kool en de paprika erbij en roerbak 3 min. Voeg de woksaus en de krab met het vocht toe. Schep alles om en breng de saus aan de kook. Serveer de rijst met de saus in 4 kommen of diepe borden.
Chinese kool met kip en krab is een recept van Albert Heijn