Chinese kool met kip en krab

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g pandanrijst (pak 400 g)
  • 2 el olie
  • 1 kipfilet ((ca. 190 g) in reepjes)
  • 2 uien (in halve ringen)
  • 1 Chinese kool (in smalle repen)
  • 1 rode paprika (in smalle repen)
  • 100 g woksaus (ginger&garlic (flesje 200 ml))
  • 1 blikje krab (extra fancy in water (170 g))

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en roerbak hierin de kipreepjes en de uien goudbruin in 5 min. Schep de Chinese kool en de paprika erbij en roerbak 3 min. Voeg de woksaus en de krab met het vocht toe. Schep alles om en breng de saus aan de kook. Serveer de rijst met de saus in 4 kommen of diepe borden.
Chinese kool met kip en krab is een recept van Albert Heijn