Wraps met hüttenkäse en spinazie

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 middelgrote eieren
  • 4 tortillawraps
  • 1 bakje tuinkers
  • 400 g koelverse hüttenkäse kaas
  • 250 g cherrytomaten
  • 250 g verse gegrilde-groentemix
  • 100 g babyspinazie

Bereiding

  1. Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten.
  2. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de tuinkers boven de Hu?ttenkäse, meng het en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de tomaten en snijd de gegrilde groente in reepjes. Meng met de spinazie.
  3. Verdeel de wraps over 4 borden. Bestrijk met de Hu?ttenkäse en verdeel de salade en eieren erover. Breng op smaak met peper.
Wraps met hüttenkäse en spinazie is een recept van Albert Heijn