Kalkoen Hawaï met sugarsnaps

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 rode uien
  • 1 rode paprika
  • 227 g ananasstukjes op siroop (blikje)
  • 1 pakje mix voor braadstomen Hawaï
  • 350 g kalkoenblokjes
  • 70 g tomatenpuree (blikje 70 g)
  • 300 g witte snelkookrijst

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Snijd de paprika in blokjes en de ui in partjes. Laat de ananas uitlekken, maar vang 50 ml sap op per 4 personen. Doe de ananas, het ananassap, de kalkoen, tomatenpuree, paprika, ui en sugarsnaps in de braadzak uit het pakje braadstomen. Voeg de kruidenmix uit het pakje braadstomen toe en sluit de zak volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de zak in de ovenschaal en braad de kalkoen in de oven in ca. 30 min. gaar.
  3. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verdeel de rijst over de borden en schep de kalkoen Hawaï erop.
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps is een recept van Albert Heijn