Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g verse tortelloni verdi
  • 2 sjalotten
  • 75 g kruidenboter (kuipje à 100 g)
  • 450 g diepvries tuinerwten
  • 75 g rucola slamelange (zak)
  • 3 el geraspte oude kaas

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotten fijn. Smelt de kruidenboter in een koekenpan. Fruit de sjalotten zonder ze te kleuren. Schep de tuinerwten erdoor. Laat de erwten op laag vuur net ontdooien en kort warm worden, zodat ze hun knapperige beet behouden. Schep de tortelloni met een schuimspaan uit de pan en verdeel over (diepe) borden. Verdeel de tuinerwten met de boter erover. Garneer met de rucola en de geraspte kaas.
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter is een recept van Albert Heijn