Pangasiusfilet met citroen-kruidentopping
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 citroen (schoongeboend)
- 4 stukken pangasiusfilet (van ca. 125 g)
- 3 el platte peterselie (fijngehakt)
- 1 el verse munt (fijngehakt)
- 3 el olijfolie (met basilicum)
Bereiding
- Rasp de gele schil dun van de citroen en pers de vrucht uit. Wrijf de visfilets in met een klein beetje citroensap. Leg ze 1 uur in de koelkast, zodat de filets lekker stevig worden.
- Meng in een kommetje de geraspte citroenschil met de peterselie, munt en een klein beetje van het citroensap. Bewaar dit tot gebruik in de koelkast.
- Bestrooi de pangasiusfilets met zout en bestrijk ze met 1 eetlepel olie. Verhit de koekenpan en bak de filets op middelhoog vuur aan elke kant ca. 3 minuten.
- Schep de filets elk op een warm bord en schep de citroen-munttopping erop. Druppel de rest van de olie over de vis. Lekker met aardappelpuree met knoflook en gegrilde cherrytomaatjes.
Pangasiusfilet met citroen-kruidentopping is een recept van Albert Heijn