Medaillons met avocadosalsa

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 mango (geschild)
  • 2 avocado's (geschild)
  • ½ komkommer (zaadlijsten verwijderd)
  • 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd)
  • 2 bosuitjes ((zakje 3 stuks), in ringetjes)
  • 4 el olijfolie
  • 1 el limoensap (flesje 115 ml)
  • 2 x 225 g varkenshaas (op kamertemperatuur)
  • 25 g boter

Bereiding

  1. Snijd het vruchtvlees van de mango, avocado en komkommer in blokjes van 1/2 cm. Snijd de peper in dunne reepjes. Meng de mango, avocado, komkommer, peper en bosui en schep om. Meng met 2 el olie, het limoensap en peper en zout.
  2. Vouw het dunnere uiteinde van de varkenshaas om zodat het vlees overal even dik is. Maak vast met de cocktailprikkers. Bestrooi met peper en zout. Verhit 2 el olie en de boter in een koekenpan en bak de varkenshaas in 10 min. rondom gaar. Neem uit de pan en laat 5 min. afgedekt rusten. Snijd het vlees in plakken van 1 1/2 cm. Serveer met de avocadosalsa. Lekker met gebakken aardappelschijfjes en rucolasalade.
Medaillons met avocadosalsa is een recept van Albert Heijn