Medaillons met avocadosalsa
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 mango (geschild)
- 2 avocado's (geschild)
- ½ komkommer (zaadlijsten verwijderd)
- 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd)
- 2 bosuitjes ((zakje 3 stuks), in ringetjes)
- 4 el olijfolie
- 1 el limoensap (flesje 115 ml)
- 2 x 225 g varkenshaas (op kamertemperatuur)
- 25 g boter
Bereiding
- Snijd het vruchtvlees van de mango, avocado en komkommer in blokjes van 1/2 cm. Snijd de peper in dunne reepjes. Meng de mango, avocado, komkommer, peper en bosui en schep om. Meng met 2 el olie, het limoensap en peper en zout.
- Vouw het dunnere uiteinde van de varkenshaas om zodat het vlees overal even dik is. Maak vast met de cocktailprikkers. Bestrooi met peper en zout. Verhit 2 el olie en de boter in een koekenpan en bak de varkenshaas in 10 min. rondom gaar. Neem uit de pan en laat 5 min. afgedekt rusten. Snijd het vlees in plakken van 1 1/2 cm. Serveer met de avocadosalsa. Lekker met gebakken aardappelschijfjes en rucolasalade.
Medaillons met avocadosalsa is een recept van Albert Heijn