Verse tagliatelle met snijbonen, tomaat en tonijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g cherrytomaten
  • 330 ml salsa pronta di pomodoro di pachino
  • 400 g tomatenblokjes
  • 400 g verse gesneden snijbonen
  • 400 g groene kidneybonen in blik
  • 250 g verse tagliatelle
  • 320 g tonijnstukken in olijfolie
  • 50 g geroosterde pijnboompitten

Bereiding

  1. Halveer de cherrytomaten. Doe de salsa en tomatenblokjes in een steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur.
  2. Kook ondertussen de snijbonen 4 min. in een ruime pan. Laat ondertussen de kidneybonen uitlekken. Voeg na 3 min. de tagliatelle en kidneybonen toe. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Laat de tonijn uitlekken. Meng de pasta, cherrytomaten, ? van de tonijn en eventueel wat kookvocht door de tomatensaus. Verdeel de rest van de tonijn erover en garneer met de pijnboompitten.
Verse tagliatelle met snijbonen, tomaat en tonijn is een recept van Albert Heijn