Kerststadje in de sneeuw
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 75 g blanke marsepein (pakje 150 g)
- 12 verse frambozen
- 2 suikerflashwafels (pak 3 stuks)
- 1 doosje schrijfstiften (kleur)
- 55 g geraspte kokos
- 4 bolletjes vanille-ijs
- 4 marsepeinen kerstboompjes (zakje 160 g, Feestfavoriet)
- 1 el poedersuiker
Bereiding
- Kneed de marsepein tot het zacht en soepel is. Vorm 12 paddenstoelsteeltjes van 8 mm dik en van verschillende hoogten. Zet op elk steeltje een framboos.
- Breek de wafels doormidden, zodat je er 4 hebt. Leg in de breedte op een snijplank.
- Snijd 2 smalle en 1 brede trapgevel en 1 puntdak voor de voorkant en 4 puntdaken voor de achterkant. Teken met de stiften de contouren van ramen en deuren.
- Verdeel de kokos over de bordjes of schaal. Leg op elk bordje 1 bolletje ijs en zet de koekgevel ertegenaan.
- Zet er de marsepeinen kerstboompjes en paddenstoeltjes bij. Bestrooi met de poedersuiker.
Kerststadje in de sneeuw is een recept van Albert Heijn