Kerststadje in de sneeuw

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 75 g blanke marsepein (pakje 150 g)
  • 12 verse frambozen
  • 2 suikerflashwafels (pak 3 stuks)
  • 1 doosje schrijfstiften (kleur)
  • 55 g geraspte kokos
  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • 4 marsepeinen kerstboompjes (zakje 160 g, Feestfavoriet)
  • 1 el poedersuiker

Bereiding

  1. Kneed de marsepein tot het zacht en soepel is. Vorm 12 paddenstoelsteeltjes van 8 mm dik en van verschillende hoogten. Zet op elk steeltje een framboos.
  2. Breek de wafels doormidden, zodat je er 4 hebt. Leg in de breedte op een snijplank.
  3. Snijd 2 smalle en 1 brede trapgevel en 1 puntdak voor de voorkant en 4 puntdaken voor de achterkant. Teken met de stiften de contouren van ramen en deuren.
  4. Verdeel de kokos over de bordjes of schaal. Leg op elk bordje 1 bolletje ijs en zet de koekgevel ertegenaan.
  5. Zet er de marsepeinen kerstboompjes en paddenstoeltjes bij. Bestrooi met de poedersuiker.
Kerststadje in de sneeuw is een recept van Albert Heijn