Lamsworstjes met rauwkostsalade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g couscous (pak 500 g)
  • ½ zak tutti frutti ((a 500 g), in stukjes)
  • 2 tl gedroogde munt
  • 300 g lamsworstjes
  • 1 komkommer (in plakjes)
  • 1 bos radijs (in plakjes)
  • 1 zak Hollandse rauwkost (300 g)
  • 3 el sladressing yoghurt (fles 450 ml)

Bereiding

  1. Doe de couscous met de tutti frutti en munt in een ruime schaal en giet er 500 ml kokend water over. Laat 10 min. staan.
  2. Verhit de grillpan en gril de worstjes zonder boter of olie in 8 min. rondom bruin en gaar. Meng de komkommer met de radijs, rauwkost, sladressing en peper en zout.
  3. Roer de couscous met een vork los en verdeel over 4 borden. Leg de worstjes erbij. Serveer met de rauwkostsalade.
Lamsworstjes met rauwkostsalade is een recept van Albert Heijn