Lamsworstjes met rauwkostsalade
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g couscous (pak 500 g)
- ½ zak tutti frutti ((a 500 g), in stukjes)
- 2 tl gedroogde munt
- 300 g lamsworstjes
- 1 komkommer (in plakjes)
- 1 bos radijs (in plakjes)
- 1 zak Hollandse rauwkost (300 g)
- 3 el sladressing yoghurt (fles 450 ml)
Bereiding
- Doe de couscous met de tutti frutti en munt in een ruime schaal en giet er 500 ml kokend water over. Laat 10 min. staan.
- Verhit de grillpan en gril de worstjes zonder boter of olie in 8 min. rondom bruin en gaar. Meng de komkommer met de radijs, rauwkost, sladressing en peper en zout.
- Roer de couscous met een vork los en verdeel over 4 borden. Leg de worstjes erbij. Serveer met de rauwkostsalade.
Lamsworstjes met rauwkostsalade is een recept van Albert Heijn