Clubsandwich kip-krab-avocado

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 12 sneetjes stevig speltbrood
  • 150 g kipfilet naturel (plakjes)
  • 1 bakje surimi-krabsalade (200 g)
  • 1 eetrijpe avocado (schaal 2 stuks)
  • 1 citroen (schoongeboend)
  • ½ bakje bieslook (a 25 g)

Bereiding

  1. Beleg 8 sneetjes brood met de kipfilet. Verdeel de surimi-krabsalade erover.
  2. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Verdeel over de surimi-krabsalade.
  3. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de bieslook fijn en schep om met het rasp en 3 el citroensap. Verdeel over de avocado.
  4. Leg 2 belegde sneetjes brood op elkaar, dek af met een onbelegd sneetje. Maak zo nog 3 stapels. Druk licht aan en snijd diagonaal door. Lekker met gepofte knoflooksoep (recept zie elders op allerhande).
Clubsandwich kip-krab-avocado is een recept van Albert Heijn