Eierdopbagel met zalm en roomkaas

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 middelgrote eieren
  • 4 bagels
  • 100 g gerookte zalm
  • 75 g zuivelspread naturel light
  • 7½ g verse dille (bakje 15 g)

Bereiding

  1. Kook de eieren zacht in ca. 6 min., halfzacht in ca. 7 min. of hard in ca. 8 min. Laat schrikken onder koud stromend water.
  2. Snijd de bagels doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden in een koekenpan zonder olie of boter of in een broodrooster.
  3. Bestrijk de bagels met de zuivelspread. Verdeel de zalm over de onderste helften en garneer met de dille. Leg de bovenste helften erop.
  4. Halveer de eieren. Zet de eieren in de opening van de bagels en serveer direct.
Eierdopbagel met zalm en roomkaas is een recept van Albert Heijn