Volkorenbrood met rauwe ham en paddenstoelenomelet

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g gesneden kastanjechampignons
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 3 middelgrote eieren
  • 2 trostomaten
  • ¼ volkorenbrood (ongesneden)
  • 50 g rauwe ham
  • 10 g rucola

Bereiding

  1. Snijd de champignons fijn. Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de champignons 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Klop ondertussen de eieren los en schenk over de champignons. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 10 min. op laag vuur gaar worden.
  2. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Snijd het brood in 2 sneetjes per persoon van 1½ cm dik. Neem de omelet uit de pan en snijd in 2 parten per persoon. Beleg de helft van de sneetjes brood met de omelet, ham, tomaten en rucola. Dek af met de andere sneetjes brood en snijd doormidden
Volkorenbrood met rauwe ham en paddenstoelenomelet is een recept van Albert Heijn