Gehaktbal met kaas & mosterd

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g gehakt (half-om-half)
  • 6 el paneermeel
  • 1 ei (losgeklopt)
  • 2 el grove Zaanse mosterd
  • 100 g oude kaas (geraspt)
  • 50 g boter

Bereiding

  1. Doe het gehakt in een kom en voeg 2 el paneermeel, het ei, de mosterd, de kaas en peper en zout naar smaak toe. Kneed goed door. Verdeel het gehakt in 4 porties en vorm er met vochtige handen gladde ballen van. Rol deze door de rest van het paneermeel.
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur in 4 min. rondom bruin. Laat de ballen op laag vuur in 20 min. gaar worden. Keer regelmatig. Lekker met aardappelen met maiskolfjes en sperziebonen met Amsterdamse uien (recepten elders op ah.nl/recepten).
Gehaktbal met kaas & mosterd is een recept van Albert Heijn