Aspergeburger met wortel, bietjes en tzatziki

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 el traditionele olijfolie
  • 4 groenteburgers van groene asperges en linzen
  • 1 kleine rode ui
  • 2 gekookte rode bieten
  • 1 krop babyromainesla
  • 4 hamburgerbroodjes (feestfavoriet)
  • 150 g tzatzikisalade
  • 150 g peen julienne
  • 8 augurkenplakjes

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aspergeburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in dunne ringen en de bieten in plakjes. Haal de bladeren van de sla los. Verhit de grillpan. Snijd de hamburgerbroodjes overlangs doormidden. Leg de helften met de snijkanten naar beneden in de grillpan en gril 1 min.
  2. Bestrijk alle snijkanten van de broodjes met de tzatzikisalade. Beleg de onderste helften achtereenvolgens met de sla, bietjes, peen, aspergeburgers, augurk, nog wat peen, sla en ui. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Aspergeburger met wortel, bietjes en tzatziki is een recept van Albert Heijn