Tortillawrap met haring

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g cherrytomaten in blik
  • 2 el zonnebloemolie
  • 400 g Mexicaanse roerbakgroente
  • 8 tortillawraps
  • 3 bosuien
  • 400 g haringfilets in milde tomatensaus (blikje 200 g)
  • 100 g geraspte jonge kaas

Bereiding

  1. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de groenten in 4 min. knapperig. Voeg de cherrytomaten toe en bak nog 4 min.
  2. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes. Schep de haring met de tomatensaus en ? van de bosui door de groenten.
  3. Schep de groenten met de haring op de wraps. Bestrooi met de kaas en peper. Rol op en leg op de borden. Strooi er de rest van de bosui over.
Tortillawrap met haring is een recept van Albert Heijn