Quorn in kerrie-kokossaus met witte rijst

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 350 g witte rijst (zak a 1 kg)
  • 2 el olie
  • 1 teen knoflook (grof gesneden)
  • 2 schaaltjes Quorn (stukjes (a 175 g))
  • 1 spitskool (in 2 cm brede repen)
  • 1 rode paprika (in blokjes)
  • 1 zakje mix voor (kerriesaus (26 g))
  • 1 blik kokosmelk (light (400 ml))

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok, schep de knoflook erbij en bak hem 1 minuut. Schep de knoflook met de schuimspaan eruit. Roerbak in de knoflookolie de quornstukjes 3 minuten. Voeg de spitskool en de paprika toe en roerbak de groenten in ca. 8 minuten beetgaar. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de kokosmelk en roer de kerrie-kokossaus bij het groentemengsel in de wok. Warm het gerecht goed door. Serveer de witte rijst erbij.
Quorn in kerrie-kokossaus met witte rijst is een recept van Albert Heijn