Opperdepop: baby’s visschoteltje met groenten en rijst 7-9 mnd

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 150 g wortelen
  • 30 g witte rijst
  • 1 takje takje peterselie
  • 150 g verse sperziebonen
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 75 g witvisfilets (zonder graatjes, bijv. tilapia of kabeljauw)

Bereiding

  1. Schrap de wortel en snijd in plakjes. Breng met de rijst afgedekt aan de kook in een pan met een flinke laag water. Hak de peterselie grof en maak de sperziebonen schoon. Voeg na 4 min. toe aan de rijst. Laat nog 10 min. koken. Verhit ondertussen de olie in een kleine koekenpan en bak de vis 4 min. op laag vuur.
  2. Giet de rijst en groenten af, maar vang het kookvocht op. Pureer alle ingrediënten met de staafmixer of in de keukenmachine tot een fijne puree. Verdun eventueel met kookvocht of melk.
Opperdepop: baby’s visschoteltje met groenten en rijst 7-9 mnd is een recept van Albert Heijn