Frisse salade met bonen in tacoschelpen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 middelgrote eieren
  • 12 tacoschelpen (AH Taco schelpen)
  • 1 venkelknol
  • 1 Elstar appel
  • 740 g bonenmix kidney, bruine & witte bonen
  • 20 g verse platte peterselie
  • 75 g veldsla
  • 4 el olijfolie citroen
  • 50 g Parmigiano Reggiano

Bereiding

  1. Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in partjes. Bereid ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd 1 venkelknol en 1 friszoete appel in dunne reepjes. Doe bonenmix in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Snijd de blaadjes van de platte peterselie fijn.
  2. Schaaf de Parmezaanse kaas. Verdeel de eipartjes en kaas over de salade. Serveer de salade in de tacoschelpen. Meng de venkel, appel, bonen en peterselie met de veldsla en citroenolijfolie in een ruime schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Frisse salade met bonen in tacoschelpen is een recept van Albert Heijn