Cantharellen met hoisinsaus en schelvis

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 270 g sobanoedels (zak 270 g)
  • 2 tenen knoflook
  • 3 cm verse gember
  • 1 bos salade-ui
  • 400 g cantharellen
  • 1 rode peper
  • 4 el arachideolie
  • 100 ml hoisinsaus
  • 400 g verse schelvisfilets

Bereiding

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Snijd de bos salade-ui in ringen en halveer de grote cantharellen. Snijd het steeltje van de rode peper en halveer de peper in de lengte. Verwijder met een scherp mes de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
  3. Verhit de helft van de olie in een wok en voeg de knoflook, gember, cantharellen en peper toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de noedels en hoisinsaus toe en warm 5 min. op laag vuur mee. Schep regelmatig om.
  4. Dep ondertussen de schelvisfilet droog en bestrooi met peper en eventueel zout.
  5. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. Keer halverwege. Schep de bosui door de noedels en serveer met de vis.
Cantharellen met hoisinsaus en schelvis is een recept van Albert Heijn