Gevulde pasta met puntpaprika
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 zoete puntpaprika's (zak 2 stuks)
- 1 venkelknol
- 3 el traditionele olijfolie
- 500 g verse ravioli rossi
- 200 ml crème fraîche
- 125 ml droge witte wijn
- 50 g Pecorino Romano
Bereiding
- Snipper de ui. Snijd de puntpaprika's in dunne reepjes en de venkel in dunne plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paprika en venkel toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in 3 min. beetgaar. Voeg de crème fraîche en wijn toe aan het groentemengsel. Breng aan de kook en laat 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erover en schaaf de kaas erboven. Lekker met gebakken kipfilet.
Gevulde pasta met puntpaprika is een recept van Albert Heijn