Gevulde pasta met puntpaprika

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 zoete puntpaprika's (zak 2 stuks)
  • 1 venkelknol
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 500 g verse ravioli rossi
  • 200 ml crème fraîche
  • 125 ml droge witte wijn
  • 50 g Pecorino Romano

Bereiding

  1. Snipper de ui. Snijd de puntpaprika's in dunne reepjes en de venkel in dunne plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paprika en venkel toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in 3 min. beetgaar. Voeg de crème fraîche en wijn toe aan het groentemengsel. Breng aan de kook en laat 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erover en schaaf de kaas erboven. Lekker met gebakken kipfilet.
Gevulde pasta met puntpaprika is een recept van Albert Heijn