Toscaanse frittata & salade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 200 g aspergebroccoli
  • 8 el traditionele olijfolie
  • 4 AH vega frittata pomodoro
  • 260 g tomatensaus Toscana
  • 150 g rucolaslamelange
  • 50 g Grana Padano kazen (stuk)

Bereiding

  1. Snijd de paprika in reepjes en de ui in ringen. Schep de paprika en aspergebroccoli om met 1/4 van de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan. Rooster de groenten in 2 porties in 4 min. rondom beetgaar. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de frittata (groenteomelet) in 7 min. goudbruin. Keer regelmatig.
  2. Verwarm de tomatensaus in een steelpan, de saus mag niet koken. Meng de gegrilde groenten, de rest van de olie, de ui en slamelange tot salade. Breng op smaak met peper.
  3. Schaaf de Grana Padano. Verdeel de salade over de borden. Leg er een frittata bij. Schep de tomatensaus over de frittata. Bestrooi met de kaas.
Toscaanse frittata & salade is een recept van Albert Heijn