Gebakken ravioli

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • zout
  • 1 dl olijfolie
  • 250 g ravioli ai 4 formaggi (met vier soorten kaas)
  • ½ pot gevogeltefond (a 380 ml)
  • 2 el koude boter of margarine
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. In pan water met snufje zout en 1 eetlepel olie aan de kook brengen. Ravioli ca. 2 minuten koken, in vergiet laten uitlekken. Ravioli apart stuk voor stuk op keukenpapier leggen. In pan rest van olie verhitten. Ravioli in porties van ca. 8 à 10 stuks goudbruin bakken, halverwege keren. Ravioli op keukenpapier laten uitlekken. Intussen fond op hoog vuur inkoken tot 1/2 dl. Boter door warme fond kloppen. Saus in twee diepe borden scheppen. Ravioli erop leggen en bestrooien met Parmezaanse kaas. Serveren met tomatensalade.
Gebakken ravioli is een recept van Albert Heijn