Thaise viscurry met snijbonen en rijst
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g pandanrijst
- 2 uien
- 1 knoflook
- 2 el (arachide)olie
- 70 g Blue Elephant Thaise gele currypasta
- 400 g verse snijbonen
- 400 g tomatenblokjes
- 400 ml kokosmelk
- 350 g verse pangasiusfilets
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de currypasta 3 min. op laag vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 4 min. op laag vuur.
- Snijd ondertussen de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Voeg de snijbonen, tomatenblokjes en kokosmelk toe, breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 8 min. stoven.
- Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg ze toe aan de curry en gaar 6 min. mee met de deksel op de pan. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.
Thaise viscurry met snijbonen en rijst is een recept van Albert Heijn