Thaise viscurry met snijbonen en rijst

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g pandanrijst
  • 2 uien
  • 1 knoflook
  • 2 el (arachide)olie
  • 70 g Blue Elephant Thaise gele currypasta
  • 400 g verse snijbonen
  • 400 g tomatenblokjes
  • 400 ml kokosmelk
  • 350 g verse pangasiusfilets

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de currypasta 3 min. op laag vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 4 min. op laag vuur.
  2. Snijd ondertussen de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Voeg de snijbonen, tomatenblokjes en kokosmelk toe, breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 8 min. stoven.
  3. Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg ze toe aan de curry en gaar 6 min. mee met de deksel op de pan. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.
Thaise viscurry met snijbonen en rijst is een recept van Albert Heijn