Kipburrito met kidneybonen en mais

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 180 g kipdijfilet
  • 1 el lemon pepper
  • 2 el arachideolie
  • 60 g Bonduelle rode kidneybonen
  • 70 g Bonduelle crispy mais
  • 1 eetrijpe avocado
  • 80 g cheddar aan stuk
  • 4 tortillawraps ((Ø 20 cm))

Bereiding

  1. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de kipdijfilet in reepjes en bestrooi met de lemon pepper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip 3 min. op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak op middelhoog vuur nog 10 min. Schep halverwege om. Laat ondertussen de kidneybonen en mais uitlekken en verwarm ze de laatste minuut mee.
  2. Snijd ondertussen de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in repen. Rasp de cheddar. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Beleg ondertussen het midden van de wraps met de avocado en schep het kip-bonen- mengsel erop. Bestrooi met de kaas. Vouw de zijkanten over de vulling en rol op tot pakketjes. Gril 3 min. in de grillpan. Keer halverwege. Halveer de wraps en verdeel ze over de borden.
Kipburrito met kidneybonen en mais is een recept van Albert Heijn