Tagliatelle met spinazie en kibbeling
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 teen knoflook
- 1 courgette
- 2 el traditionele olijfolie
- 450 g diepvries spinazie à la crème
- 300 g verse kibbeling
- 500 g verse tagliatelle (schaal à 250 g)
- ½ zakje geraspte oude Goudse kaas 48 (zakje a 175 g)
Bereiding
- Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.
- Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.
Tagliatelle met spinazie en kibbeling is een recept van Albert Heijn