Tagliatelle met spinazie en kibbeling

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 teen knoflook
  • 1 courgette
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 450 g diepvries spinazie à la crème
  • 300 g verse kibbeling
  • 500 g verse tagliatelle (schaal à 250 g)
  • ½ zakje geraspte oude Goudse kaas 48 (zakje a 175 g)

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.
  2. Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.
Tagliatelle met spinazie en kibbeling is een recept van Albert Heijn