Zalmcarpaccio met mango, komkommer en avocado

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 verse mango
  • 1 komkommer
  • 1 avocado
  • 1 rode peper
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 1 el rijstazijn
  • 40 g rucola
  • 200 AH Feestfavoriet wilde zalmcarpaccio

Bereiding

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees langs de pit af. Snijd in reepjes van ca. 3 mm dik en 5 cm lang. Schil de komkommer, halveer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadjes. Snijd in hetzelfde formaat reepjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd ook in reepjes. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mes de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  2. Meng de mango, komkommer, avocado en rode peper met de olie en azijn. Verdeel de rucola over een grote, platte schaal en verdeel de zalm erover. De saus en kappertjes uit de zalmverpakking worden niet gebruikt. Leg wat mango-groentesalade in het midden en serveer de rest ernaast.
Zalmcarpaccio met mango, komkommer en avocado is een recept van Albert Heijn