Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • ½ el traditionele olijfolie
  • 100 g fijngesneden prei
  • ½ tl gedroogde tijm
  • 100 g paddenstoelenmelange
  • 3 middelgrote eieren
  • 2 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden
  • 10 g plantaardige margarine

Bereiding

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei en tijm 3 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de paddenstoelen in plakjes, voeg toe aan de prei en bak nog 5 min. Breng op smaak met peper. Klop ondertussen de eieren los en schenk over de groenten in de pan. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 10 min. op laag vuur gaar worden. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten. Serveer met het volkorenbrood, besmeerd met de margarine.
Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood is een recept van Albert Heijn