Pikante steak du boeuf met groenteroerbak

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g gebroken sperziebonen (voordeelverpakking 1 kilo, diepvries)
  • 3 el olie
  • 1 zak minikrieltjes (barbecue (425 g))
  • 2 uien (in smalle partjes)
  • 1 rode paprika (in kleine blokjes)
  • 1 blikje maïskorrels ((300 g), uitgelekt)
  • 2 schaaltjes steak du boeuf (a 2 stuks)
  • chilipeper uit de molen (20 g)

Bereiding

  1. Breng water aan de kook en kook hierin de sperziebonen 2-3 minuten, zodat ze ontdooien. Spoel ze koud in een vergiet.
  2. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak hierin, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de krieltjes. Voeg na 5 minuten de ui en de paprika toe, voeg weer 5 minuten later de mais en de sperziebonen toe.
  3. Bestrooi de steaks met zout naar smaak. Kwast ze dun in met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril hierin de steaks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maal er naar smaak chilipeper over. Serveer de pikante steaks met de groenteroerbak.
Pikante steak du boeuf met groenteroerbak is een recept van Albert Heijn