Hete hutspot met shoarma

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 tenen knoflook
  • 2 el arachideolie
  • 500 g verse gesneden hutspotgroenten
  • 1 el tabasco
  • 2 zoete puntpaprika's
  • 400 g kipdijfiletreepjes shoarma
  • 900 g verse aardappelpuree
  • 100 g cheddar (geraspt)

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten, knoflook, tabasco en peper naar smaak 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipshoarma en paprika 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  2. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng de hutspotgroenten met de aardappelpuree en 3/4 van de kaas. Serveer met de shoarma, bestrooi met de rest van de kaas.
Hete hutspot met shoarma is een recept van Albert Heijn